Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
02.11.2012 - Oportunităţile europene, prezentate din nou tinerilor
ED Targoviste

Oportunităţile europene, prezentate din nou tinerilor
Târgovişte, 2 noiembrie 2012


Joi, 1 noiembrie 2012, elevii dâmboviţeni şi-au desemnat prin vot noii reprezentanţi în Consiliul Judeţean al Elevilor Dâmboviţa. Acţiunea a avut loc în amfiteatrul Grupului Şcolar Voievodul Mircea Târgovişte si a reunit un număr mare de elevi din toate instituţiile de învăţământ dâmboviţene.

Nici că putea exista o ocazie mai potrivită pentru ca Centrul EUROPE DIRECT Târgovişte să le prezinte tinerilor oportunităţile deosebite pe care le are Uniunea Europeană pentru ei. Reprezentantul instituţiei, managerul Vlăduţ Andreescu, care a avut şi rolul de observator extern al procesului electoral, a adus în faţa liceenilor cele mai noi şi importante modalităţi de studiu, formare profesională sau lucru în Europa. Totodată, i-a informat despre atelierele de lucru dedicate formării profesionale pe care le organizează centrul şi la care pot participa şi i-a sfătuit să se implice în cât mai multe activităţi de voluntariat şi proiecte destinate tinerilor, pentru că astfel pot avea parte de experienţe deosebite.

Cu această ocazie a fost prezentat şi calendarul de activităţi al centrului EUROPE DIRECT pentru luna noiembrie.

Cele prezentate au stârnit interesul publicului, care au avut multe întrebări pentru lector. Ei au dorit să afle mai multe despre cum se pot implica în activităţi de voluntariat şi în proiecte europene, care au la bază educaţia nonformală.

EUROPE DIRECT Târgovişte va mai organiza şi alte sesiuni de informare despre oportunităţile europene destinate tinerilor, îndemnându-i să se implice în viaţa comunităţii din care fac parte.

Imagini eveniment:

Highslide JS Highslide JS

 


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte