Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
26.11.2012 - Presa dâmboviţeană, premiată pentru diseminarea informaţiei europene
ED Targoviste

Presa dâmboviţeană, premiată pentru diseminarea informaţiei europene
Târgovişte, 26 noiembrie 2012


În zilele noastre, mass-media este unul dintre cei mai importanţi formatori de opinie. Jurnaliştii, indiferent de mediul din care provin – audio, video sau presa scrisă, sunt oamenii care aduc informaţia, sub toate formele ei, în atenţia cetăţenilor.

Centrul EUROPE DIRECT Târgovişte al Bibliotecii Județene Ion Heliade Rădulescu Dâmbovița a avut întotdeauna sprijinul mass-mediei locale pentru a informa comunitatea despre oportunităţile pe care Uniunea Europeană le are pentru ei. Datorită faptului că au primit aceste detalii în timp util, oamenii au profitat din plin de ele.

Pentru a mulţumi jurnaliştilor care au fost tot timpul alături de echipă, centrul european a organizat un concurs denumit Reporter european, împreună mai aproape de cetăţean. Acesta a fost destinat jurnaliștilor care au realizat sau publicat materiale prin care au promovat activitatea centrului şi au prezentat cetăţenilor oportunităţile transmise de către echipă prin intermediul comunicatelor de presă.

Ziariștii participanţi lucrează atât în mediul audio-video, cât şi scris, de aceea numărul de materiale înscrise a fost nesperat de mare. După o deliberare îndelungată, comisia de acordare a premiilor a decis câştigătorii. Aceştia au fost premiaţi în data de 26 noiembrie 2012 la sala de conferințe a Bibliotecii Judeţene Ion Heliade Rădulescu şi au primit echipamente și accesorii IT de ultimă generaţie, utile pentru activitatea lor zilnică.

Echipa EUROPE DIRECT Târgovişte le mulţumeşte tuturor pentru implicare şi sprijin şi speră că vor colabora la fel de bine şi în viitor! 

Imagini eveniment:

Highslide JS Highslide JS

 


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte