Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
13.12.2012 - EUROPE DIRECT Târgovişte, din nou aproape de tineri
ED Targoviste

EUROPE DIRECT Târgovişte, din nou aproape de tineri
Târgovişte, 13 decembrie 2012


Un loc de muncă este principala preocupare a tinerilor, mai ales atunci când termină o formă de învătământ sau părinţii nu îi mai pot susţine. Pentru a dobândi un job, unii dintre ei sunt nevoiţi să plece din localităţile natale.

Pentru a veni în sprijinul tinerilor din toate categoriile sociale, EUROPE DIRECT Târgoviște a organizat în data de 7 decembrie, începând cu ora 11.00, la Colegiul Naţional Ienăchiţă Văcărescu din Târgoviște, o oră de informare europeană cu tema EURESS-Reţea de căutare de locuri de muncă. În cadrul acesteia, tinerii au aflat oportunităţile pe care le aduce această reţea celor care aleg să lucreze într-o ţară a Uniunii Europene, alta decât cea natală. Aceștia au înţeles că EURESS îi poate ajuta să-și găsească un loc de muncă, dar și să le fie fie respectate drepturile și realizările profesionale.

De aceste informaţii trebuie să beneficieze toţi tinerii, atât cei din mediul urban, cât și cei din mediul rural, iar pentru a le asigura tuturor accesul la informaţie, echipa EUROPE DIRECT a reluat ora de informare și la Biblioteca Comunală Bezdead, în aceeași zi, cu ocazia derulării Zilelor Bibliotecii Vasile Voiculescu. Cei prezenţi s-au arătat deosebit de interesaţi de reţeaua EURESS, considerând-o o resursă eficientă și utilă. La final, au avut loc dezbateri pe teme precum: drepturile omului,      

Echipa centrului european va susţine și în viitor alte sesiuni de informare despre reţelele Uniunii Europene și cum pot ajuta ele cetăţenii.

Vă așteptăm alături de noi și cu alte ocazii!

Imagini eveniment:

Colegiul Naţional Ienăchiţă Văcărescu

Highslide JS Highslide JS

Biblioteca Comunală Vasile Voiculescu Bezdead

Highslide JS Highslide JS


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte