Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
11.12.2012 - Invitație la spectacol caritabil "Dialog între țări și generații"
ED Targoviste

Invitație la spectacol caritabil "Dialog între țări și generații"
Târgovişte, 11 decembrie 2012


Campania de sprijin a unor persoane aflate în situaţii deosebite din judeţul Dâmboviţa, desfășurată sub egida Magia darurilor lansată de Centrul EUROPE DIRECT Târgoviște al Bibliotecii Județene ”Ion Heliade Rădulescu” Dâmbovița continuă și în acest an.

Astfel, cu ocazia apropierii sărbătorilor de iarnă Centrul EUROPE DIRECT Târgovişte are deosebita plăcere de a vă invita la spectacolul caritabil "Dialog între țări și generații".

Acesta va avea loc marţi, 18.12.2012, începând cu orele 17.00 la Teatrul Municipal Târgoviște.

Spectacolul este dăruit de părinți, bunici, copii și tineri din instituții educative și de cultură din județul Dâmbovița și se vrea o ”Poveste de Crăciun” ajunsă la a patra ediție. 

Scopul este unul umanitar, și anume acela de a ajuta copiii care nu au parte de un Crăciun fericit și de a dărui foarte multe ”cadouri de la Moșul”. 

Jucăriile și obiectele pentru bradul de Crăciun sunt realizate și dăruite de copii și tineri din toată Uniunea Europeană care s-au implicat în realizarea proiectului European Christmas Tree Decoration Exchange.

Această ”poveste de Crăciun” va surprinde prin originalitate, cadouri, întâlniri cu Moș Crăciun, poezii, dansuri, colinde, muzică bună și multe alte surprize.

Intrarea va fi pe bază de bilet, care va costa 5 lei, iar banii strânși vor fi donați unor copii ce provin din familii defavorizate.

Biletele s-au pus în vânzare, în Colegiul Național ”Ienăchiță Văcărescu”, la sediul Centrului EUROPE DIRECT Târgoviște și vor putea fi achiziționate și în ziua spectacolului.

Vă așteptăm să fiți alături de noi în gestul de a dărui o bucurie celor de lângă noi!

Highslide JS

 


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte