Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
28.01.2013 - Program de voluntariat pentru dâmboviţeni la EUROPE DIRECT Târgovişte
ED Targoviste

Program de voluntariat pentru dâmboviţeni la EUROPE DIRECT Târgovişte
Târgovişte, 28 ianuarie 2013


O nouă reuniune cu tineri doritori să devină voluntari EUROPE DIRECT Târgovişte a avut loc în data de 25 ianuarie 2013 la sala de conferinţe a Bibliotecii Judeţene Ion Heliade Rădulescu Dâmboviţa care s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru zecile  de persoane sosite pentru a afla mai multe şi pentru a se implica în programele dedicate de celor aflaţi în căutare de împliniri personale şi-sau profesionale.

Curioşi şi nerăbdători să afle cum pot să se înscrie, participanţii au interacţionat unii cu alţii expunându-şi aşteptările personale, dar şi temerile pe care le au cu privire la implicarea în proiecte dedicate comunităţii ca şi voluntar. Surpriza evenimentului a constituit-o filmul de scurt metraj „Timp de 3 ani am fost voluntar EUROPE DIRECT” realizat de Octavian Oprea şi care aduce în centrul atenţiei evenimente organizate de centrul menţionat pe parcursul a trei ani consecutivi, activităţi care au format caracterul şi au modelat tânărul adolescent, pregătindu-l pentru viaţa de adult. Pentru a da un exemplu şi altora, filmul a fost postat şi pe youtube la adresa:
http://www.youtube.com/watch?v=LNJM69j4fl4

Alţi tineri ne-au încântat cu acorduri muzicale, ei fiind implicaţi în realizarea spectacolelor umanitare pe care centrul le organizează cu diferite prilejuri.

Centrul EUROPE DIRECT Târgovişte urmăreşte să difuzeze informaţia europeană prin reţeaua bibliotecilor din judeţ, dar şi cu ajutorul voluntarilor, care au devenit ori vor deveni vectori de informare în comunităţile dâmboviţene. Voluntarii vor sprijini activităţile centrului ce se vor derula în acest an. Un prim pas în acest sens, a fost realizat prin stabilirea împreună cu aceştia a evenimentelor ce vor fi derulate în  acest an pentru a veni în întâmpinarea nevoilor de informare şi formare personală şi profesională a tuturor cetăţenilor prin evaluarea aşteptărilor. Pentru că 2013 este supranumit de Comisia Europeană - Anul European al Cetăţeanului, vor fi realizate acţiuni care să dea posibilitatea schimbului de experienţe de viaţă şi profesionale tuturor categoriilor socio-profesionale şi de vârstă privind drepturile pe care ni le oferă Uniunea Europeană. Pentru început, tinerii au fost cei care au dezvăluit din nevoile comunităţii pe care Centrul EUROPE DIRECT Târgovişte al Bibliotecii Judeţene Ion Heliade Rădulescu va încerca şi pe parcursul acestui an să le rezolve.

Rămânem în continuare deschişi propunerilor de derulare a diferitelor activităţi care să sprijine dezvoltarea şi bunul mers al nostru, al tuturor. Aşteptăm gândurile dvs. la sediul nostru din Târgovişte, sr. Stelea, nr. 2, parter sau la e-mail office@edtargoviste.ro ori telefon 0345100581

Imagini eveniment:

Highslide JS Highslide JS Highslide JS

 


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte