Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
10.03.2013 - Dâmbovițenii învață să scrie proiecte europene
ED Targoviste

Accesarea fondurilor europene sunt încă o enigma pentru mulți români, chiar dacă au trecut 6 ani de la integrarea României în UE și au existat și înainte programe de finanțare menite să vină în sprijinul celor care doresc progresul comunității din care fac parte.

Studiind rata extrem de scăzută a fondurilor europene pentru actualele programe de finanțare, specialiștii în domeniu au avut inițiativa de a împărtăși celor mai tineri din experiența lor.

Astfel, în zilele de 6 și 7 martie, Instituto Formacion Integral (IFI) București, Fundația ”Andrei” și Centrul EUROPE DIRECT Târgoviște au organizat la Biblioteca Județeană Ion Heliade Rădulescu Dâmbovița seminarul ”Inițiere în scrierea de proiecte pentru finanțare europeană”. Evenimentul s-a desfășurat în cadrul proiectului ”Promovează femeia”, implementat de către IFI și ANOFM, iar sesiunile de instruire au fost susținute de către Mona Prisăcariu, expert proiect Instituto Formacion Integral. Grupul țintă pentru acest seminar s-a constituit din tineri dâmbovițeni aparținând grupurilor vulnerabile, precum femeile.

Pe parcursul instruirii, participanții au învățat ce presupune un proiect cu finanțare europeană, cum ar putea realiza și ei unul, dar și metode de fundraising, pentru că orice proiect are nevoie și de co-finanțare. Participanții au fost extrem de încântați de cele aflate, exprimându-și dorința de a realiza și ei un proiect cu finanțare externă, pentru a contribui la dezvoltarea comunității lor și a-și lua viața în propriile mâini.

Echipa organizatoare le mulțumește tuturor pentru participare și îi invită și la alte acțiuni asemănătoare. Așteptăm cu nerăbdare ca ei să pună în practică cele învățate.

Imagini eveniment:

Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS

 


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte