Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
19.03.2013 - Fundația Chance For Life București, în parteneriat cu Asociația Tineri pentru Europa de Mâine și Centrul EUROPE DIRECT Târgoviște organizează în data de 20 martie 2013 Seminarul de promovare a Serviciului European de Voluntariat (SEV).
ED Targoviste

Fundația Chance For Life București, în parteneriat cu Asociația Tineri pentru Europa de Mâine și Centrul EUROPE DIRECT Târgoviște organizează în data de 20 martie 2013 Seminarul de promovare a Serviciului European de Voluntariat (SEV), eveniment ce va începe la ora 15.00 la sediul Bibliotecii Județene Ion Heliade Rădulescu din Târgoviște, strada Stelea nr 2, județul Dâmbovița.

Seminarul face parte dintr-o serie de 4 astfel de evenimente naționale de promovare a Serviciului European de Voluntariat și se desfasoară ca activitate în cadrul proiectului SEV: “Passion For Learning Creativity  for  Doing”-RO-21 -013- 2012- R1 finanțat de Comisia Europeana prin Programul Tineret în Acțiune.

La seminar vor fi prezenți 3 voluntari SEV din Olanda ce se află în Romania într-un stagiu de 6 luni și desfășoară activități în cadrul Fundației Chance For Life din București. Aceștia vor împărtăși din experiența lor ca voluntari internaționali, iar echipa Chance For Life va fi prezentă pentru a răspunde publicului tuturor întrebărilor legate de Serviciul European de Voluntariat.

Seminarul este adresat tinerilor intre 18 si 30 de ani, dar și reprezentanților organizațiilor neguvernamentale și instituțiilor publice care lucrează cu voluntari și care ar putea dezvolta astfel de proiecte.

Fundaţia Chance For Life este o organizaţie neguvernamentală care îşi propune dezvoltarea comunităţilor din România prin intermediul copiilor şi tinerilor. Prin campanii sociale şi educaţionale care provoacă oamenii să gândească diferit, prin programe care oferă suport emoţional şi social pentru copii şi tineri, Chance for Life formează spiritul civic al românilor, contribuind astfel la dezvoltarea durabilă a comunităţilor din ţara noastră.

Date de contact:
Asociația Tineri pentru Europa de Mâine – Mândruța ANDREESCU, 0727068515, mandrutza_andreescu@yahoo.com
Fundația Chance for Life - Cristina Niculaie, 0722100164, cristina.niculae@chanceforlife.ro
Centrul EUROPE DIRECT Târgoviște – Vlăduț ANDREESCU, 0724477991, office@edtargoviste.ro sau vladut_andreescu@yahoo.com


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte