Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
30.03.2013 - Saptamana „Să știi mai multe, să fii mai bun!” - la Centrul EUROPE DIRECT Târgoviște
ED Targoviste

Recunoscut deja ca factor în educația europeană a copiilor și tinerilor, Centrul EUROPE DIRECT Târgoviște va organiza o serie de evenimente, atât la sediul său din strada Stelea, nr. 2 cât și în județul Dâmbovița, în perioada 1 - 5 aprilie cu ocazia săptămânii SĂ ȘTII MAI MULTE, SĂ FII MAI BUN!. În acest sens, vă transmitem programul aferent perioadei menționate. La cererea publicului se pot adăuga și organiza și alte activități.

Luni - 1 aprilie

  1. Ora 10.00 – 11.30. Teatru forum cu piesa Nu-ți visa viața! Ia atitudine și trăiește-ți visele! la Biblioteca Comunală Nicolae Neagu Doicești. Prezintă voluntari ai Centrului EUROPE DIRECT Târgoviște, membrii ai Asociației Tineri pentru Europa de Mâine.
  1. Ora 11.00 – 13.00. Seminar Metode de căutare a unui loc de muncă în Uniunea Europeană. Participă elevi de la Liceul Tehnologic Nicolae Ciorănescu  Târgoviște.
  2. Ora 14.00 – 16.00. Ateliere de formare și stimulare a aptitudinilor de spontaneitate la copii și tineri de la Școala nr. 1 Vasile Cârlova Târgoviște.

Marți - 2 aprilie

  1.  Ora 10.00 – 12.00. Dezbatere cu tema Și eu sunt cetățean european!. Participă elevi de la clasa a IX-a G, Colegiul Național Ienăchiță Văcărescu  Târgoviște.
  1.  Ora 13.00 – 14.30. Teatru forum cu piesa Nu-ți visa viața! Ia atitudine și trăiește-ți visele! la Biblioteca Comunală Vasile Florescu Voinești. Prezintă voluntari ai Centrului EUROPE DIRECT Târgoviște, membrii ai Asociației Tineri pentru Europa de Mâine.
  2. Ora 15.00 – 17.00. Training pentru tineri și voluntari EUROPE DIRECT care vor activa în punctele de informare europeană din județ cu tema Vrei să fii cetățean european activ? Lector, Vlăduț Andreescu, manager ED Târgoviște.

Miercuri - 3 aprilie

  1. Ora 10.00 – 12.00. Atelier de lucru cu tema Familia – celula de bază a societății : Unitate și comunicare între generații.Participă elevi ai claselor a VIII-a  de la școli de pe raza localității Doicești.
  2. Ora 11.00 – 13.00. Seminar Metode de căutare a unui loc de muncă în Uniunea Europeană. Participă elevi de la Liceul Tehnologic Nicolae Ciorănescu  Târgoviște.

Joi - 4 aprilie

  1. Ora 09.00 - 15.00. Campanie stradală de informare europeană și de promovare a Centrului EUROPE DIRECT Târgoviște, Parcul Chindia din Târgoviște.  
  2. Ora 17.00 – 19.00. Seară de film la EUROPE DIRECT Târgoviște – Peacefull Warrior, film din categoria dramă regizat de Victor Salva, realizat după un scenariu scris de Kevin Bernhardt; Prezintă povestea unui tânăr licean plin de talent și arogant, care pare a duce o viață perfectă – Dan.  Viața lui seschimbă complet, ajungâd să-și piardă prietenii, fetele... tot sistemul de valori îi este schimbat din cauza unui accident în urma căruia își pierde ... un picior.Intrarea gratuită pentru publicul larg în limita a 100 de locuri începând cu ora 16.45.

Vineri - 5 aprilie

  Ora 10.00 – 12.00. În vizită la EUROPE DIRECT Târgoviște – vizionare de filme de scurt metraj pe tema 2013 Anul European al Cetățeanului. Participă elevii clasei a VI-a de la Școala cu clasele I-VIII Raciu.


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte