Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
19.12.2013 - Tinerii activi și responsabili sunt împliniți și răsplătiți

Anul 2013 a fost unul încărcat de evenimente pentru Centrul EUROPE DIRECT Târgoviște. I-a implicat pe voluntarii care activează în cadrul său în multe proiecte, așa că, în mod firesc, după muncă urmează și răsplata. Vorbim despre recunoașterea meritelor adolescenților ;I tinerilor, care au oferit din timpul și energia lor celor aflați în nevoie.

Evenimentul a avut loc în data de 19 decembrie la sediul centrului european, locul unde mulți tineri entuziaști și frumoși se adună în fiecare zi. De această dată ei au venit ca să petreacă o după-amiază plăcută împreună, iar, pe lângă distracție și voie bună, au primit și diplome pentru activitatea de voluntariat din anul care urmează să se încheie.

Programul a cuprins, pe lângă premiere, momente artistice susținute chiar de voluntari: pantomimă, colinde, dans, karaoke și multe altele. În acest fel, echipa încheie un an de muncă grea, dar și frumoasă, pentru că toate activitățile derulate au fost pe placul tuturor.

Echipa EUROPE DIRECT Târgoviște vă urează Sărbători Fericite și vă invită să-i urmăriți activitatea și în 2014!


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte