Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
19.12.2013 - Teatru forum pentru viitorii tineri activi și responsabili

La sfârșit de an, Centrul EUROPE DIRECT Târgoviște s-a aflat, ca de fiecare dată, în mijlocul tinerilor, cărora le-a oferit un exemplu despre ce înseamnă cetățenia europeană activă. De această dată, echipa a poposit la Voinești, localitate ai cărei locuitori au drept principală sursă de venit pomicultura. Aici, trupa de teatru forum a Asociației Tineri pentru Europa de Mâine a susținut încă o reprezentație de teatru forum.

Denumită Stă în puterea ta să schimbi ceva! piesaa fost realizată în cadrul campaniei cu același nume desfășurată în cadrul proiectului Cetățenii europeni activi își aleg în 2014 reprezentanții în mod responsabil!, care are drept scop promovarea importanței participării la alegerile europarlamentare de anul viitor. Astfel, tinerii care vor vota pentru prima dată cu ocazia acestor alegeri au participat la o demonstrație de cetățenie activă și au văzut cu proprii ochi câte de importantă este implicarea cetățenilor pentru rezolvarea unei probleme cu care se confruntă o comunitate.

Tema reprezentației, șomajul în rândul tinerilor, este o problemă care afectează întreaga Uniune Europeană, de aceea ideile pe care le au aceștia pentru a rezolva această amenințare la adresa dezvoltării trebuie spuse și ascultate. Cei prezenți au găsit soluții care pot fii puse în practică pentru a reda tinerilor speranța și posibilitatea de a găsi un loc de muncă potrivit și în concordanță cu studiile și calificările lor.

EUROPE DIRECT Târgoviște încheie astfel prima parte a campaniei de promovare a importanței implicării cetățenilor în viața societății și a participării lor active la construirea unei Europe unite, în care drepturile fiecăruia sunt respectate. Vă invităm să rămâneți alături de noi și în continuare, pentru că vom continua campania Stă în puterea ta să schimbi ceva! și vom realiza alte activități interesante în cadrul proiectului și în 2014.


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte