Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
18.02.2014 - Dragostea…de frumos, sărbătorită la EUROPE DIRECT Târgoviște

Ziua de 14 februarie a fost dedicată îndrăgostiților, deși se spune că cei care se iubesc sărbătoresc în fiecare zi…Tinerii sunt îndrăgostiți de viață și au cele mai multe motive de a sărbători, așa că EUROPE DIRECT Târgoviște le-a oferit, din nou, prilejul de a se întâlni și a petrece timp împreună.

Vineri, 14 februarie, începând cu ora 14.30, centrul european a organizat pentru tinerii săi voluntari activitatea Valentine pentru fiecare. În cadrul său, echipa și-a desemnat cei mai populari membrii, un băiat și o fată care au primit cele mai multe mesaje de bine (Valentine) din partea colegilor. Evenimentul a fost unul în care noii voluntari au avut ocazia de a se integra în echipă, de a comunica și a-i cunoaște pe cei cu care vor lucra un an de acum înainte.

Pe lângă concursul de Valentine, participanții au descoperit că au multe în comun, de aceea au ajuns să lucreze împreună. Ei au prezentat lucrurile care le plac și cele care nu le plac, iar apoi au creat cu aceste informații o „palmă a prieteniei”. Astfel a decurs prima întâlnire a echipei EUROPE DIRECT Târgoviște, o „gașcă” unită și iubitoare de frumos.

Vă invităm să rămâneți alături de noi pentru a ne urmări activitatea!


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte