Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
30.03.2014 - Program estimativ luna aprilie 2014
ED Targoviste

1 aprilie Vizită de lucru la punctul de informare europeană din cadrul Bibliotecii Comunale Vasile Florescu Voinești.

7 aprilie

  1. Ora 09.30 – 12.00. Coaching în voluntariat pentru elevi de liceu – un start bun în activitățile profesionale de echipă - Atelier de formare şi stimulare a aptitudinilor de spontaneitate la adolescenți, participă elevi de clasa a IX-a de la Liceul Tehnologic Nicolae Ciorănescu Târgoviște, coordonați de psiholog Tamara Iscru.
  1. Ora 13.00 – 15.00. Vrei să fii cetăţean european activ? Training pentru copii de clasa a IV-a și a VI-a la Biblioteca Orășenească Titu – punct de informare europeană. 
  2. aprilie
  3.  Ora 09.30 – 12.00. Coaching în voluntariat pentru elevii de liceu – un start bun în activitățile profesionale de echipă - Atelier de formare şi stimulare a aptitudinilor de spontaneitate la adolescenți, elevi de clasa a X-a de la Liceul Tehnologic Nicolae Ciorănescu Târgoviște, coordonați de psiholog Tamara Iscru.
  4. Ora 12.00 – 13.00. Să vorbim despre EUROPA. Participă elevi de la clasa a IV-a și a V- a de la Școala Gimnazială Râu Alb.
  5. Ora 13.00 – 15.00. Teatru forum cu piesa Drepturile minorităților și responsabilitatea cetățenilor la Biblioteca Județeană Ion Heliade Rădulescu Dâmbovița. Prezintă voluntari ai Centrului EUROPE DIRECT Târgovişte, membri ai Asociaţiei Tineri pentru Europa de Mâine.

 9 aprilie

  1. Ora 09.00 – 10.00. Atelier de lucru cu tema Și eu sunt cetățean european!Participă copii de la Grădinița nr. 7 Târgoviște.
  2. Ora 10.00 – 12.30. Coaching în voluntariat pentru elevii de liceu – un start bun în activitățile profesionale de echipă - Atelier de formare şi stimulare a aptitudinilor de spontaneitate la adolescenți, elevi de clasa a XI-a de la Liceul Tehnologic Nicolae Ciorănescu Târgoviște, coordonați de psiholog Tamara Iscru.

10 aprilie

  1. Ora 09.30 – 14.00. Mici europeni în Europa mare - activitate concurs derulată în parteneriat cu Școala nr. 1 Vasile Voiculescu Târgoviște la sediul acesteia.
  2. aprilie
  3. Ora 09.30 – 12.00. Dezbatere cu tema Cum îmi găsesc un loc de muncă în Uniunea Europeană? Activitate derulată în cadrul proiectului Cetățenii europeni își aleg reprezentanții în mod responsabil în 2014! Participă elevi de la clasele a XII-a din cadrul Liceului Tehnologic Nicolae Ciorănescu Târgoviște, coordonați de psiholog Tamara Iscru.

14 aprilie – Conferință de presă în vederea încheierii proiectului Cetățenii europeni își aleg reprezentanții în mod responsabil în 2014! Festivitatea de premiere a tinerilor câștigători ai concursului „Aici cetățenii europeni! Acolo e cineva?”, ce a avu drept temă realizarea de materiale prin care o problemă sau nevoie identificată în comunitate și posibile soluții să fie aduse în atenția europarlamentarilor actuali și viitori prin metode inedite și creative.

18 aprilie - EUROPE DIRECT în bibliotecile din judeţul Dâmboviţa…Puncte de informare europeană eveniment în cadrul M7b, activitatea 2 – instruiri semestriale pe teme precum: Să utilizăm site-ul Europa, serviciile oferite de Biblioteca Comisiei Europene utilizând platforma online EUBOOKSHOP.EU, scriere de proiecte în context ERASMUS + etc, pentru a veni în sprijinul comunităţilor pentru care bibliotecarii care deservesc puncte de informare europeană prestează şi servicii de diseminare a informaţiei, dar şi cum să răspundă solicitărilor venite din partea cetăţenilor din cadrul comunităţilor respective privind drepturile cetăţenilor UE sau priorităţile UE. Activitatea va reuni bibliotecari din judeţul Dâmboviţa.

25 aprilie – EUROPE DIRECT în bibliotecile din judeţul Dâmboviţa…Puncte de informare europeană eveniment în cadrul M7b, activitatea 3 – instruiri semestriale pe teme precum: Să utilizăm site-ul Europa, serviciile oferite de Biblioteca Comisiei Europene utilizând platforma online EUBOOKSHOP.EU, scriere de proiecte în context ERASMUS + etc, pentru a veni în sprijinul comunităţilor pentru care bibliotecarii care deservesc puncte de informare europeană prestează şi servicii de diseminare a informaţiei, dar şi cum să răspundă solicitărilor venite din partea cetăţenilor din cadrul comunităţilor respective privind drepturile cetăţenilor UE sau priorităţile UE. Activitatea va reuni bibliotecari din judeţul Dâmboviţa.

La cerere organizăm ore de informare pe diferite teme europene în şcoli, licee şi biblioteci publice.


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte