Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
01.04.2015 - EUROPE DIRECT Târgoviște le vorbește tinerilor din Pucioasa despre voluntariat
ED Targoviste

Voluntariatul ca mod de viaţă este, pentru mulți cetățeni, o enigmă, iar această situație este cu atât mai gravă la noi cu cât în alte ţări din spaţiul Uniunii Europene cetăţenii sunt obişnuiţi să lucreze ca voluntari de la vârste mici. Programele de voluntariat sunt recunoscute prin Lege şi în România, dar nu mulţi sunt conştienţi de oportunităţile pe care voluntariatul le oferă tuturor celor care îl încearcă, indiferent de vârstă, atât pe plan profesional cât şi personal. Centrul EUROPE DIRECT își propune să se adreseze nevoii de informare în acest domeniu, în special în zonele unde informația ajunge mai greu.

În acest sens, echipa centrului european a desfăşurat în prima zi a lunii aprilie la Centrul Cultural Pucioasa şi în parteneriat cu Biblioteca Orăşenească Gh. N. Costescu Pucioasa ora de informare denumită „Voluntariatul ca oportunitate pentru dezvoltarea personală şi profesională”. În cadrul evenimentului, tinerii participanți au urmărit  prezentări şi filme de scurt metraj despre importanța voluntariatului în viaţa. Aceştia au putut adresa întrebări echipei pe baza celor prezentate şi având în vedere numprul impresionant de voluntari care au lucrat ori activează să în cadrul centrului - 460. Cei prezenţi au fost invitați să participe ca tineri interesați de viitorul lor și al țării la...voluntariat.


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte