Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
05.05.2015 - Campania Globală pentru Educaţie ajunge și în județul Dâmbovița
ED Targoviste

Campania Globală pentru Educaţie este un eveniment desfăşurat anual, la nivel mondial, de o coaliţie de organizaţii neguvernamentale, sindicate şi grupuri de cetăţeni din întreaga lume, iar începând cu anul 2001, este coordonată în România de Organizaţia Salvaţi Copiii împreună cu partenerii săi – Ministerul Educaţiei și Cercetării Științifice, Centrul Municipiului Bucureşti de Resurse şi Asistenţă Educaţională, Centrul pentru Educaţie şi Dezvoltare Profesională „Step by Step”, Asociaţia OvidiuRo, World Vision România, Roma Education Fund Romania, Federaţia Naţională a Asociaţiilor de Părinţi – Învăţământ Preuniversitar, Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ și Centrul European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilități.
Sub sloganul ”Votăm pentru educație!”, Campania Globală pentru Educație din acest an se apleacă asupra locului ocupat de dreptul la educație între prioritățile agendei internaționale.

Pentru a atrage atenția factorilor de decizie asupra importanței accesului la o educație de calitate pentru fiecare copil din România și din lume au invitat și reprezentanți ai autorităților la activitățile care urmează a avea loc în cadrul Campanie Globale pentru Educație, în perioada 04 – 10 mai 2015, la Liceul „Goga Ionescu” Din partea Instituției Prefectului Județului Dâmbovița va participa domnul Jr. Alexandru Constantin Stelian, iar din partea Centrului EUROPE DIRECT va participa domnul Vlăduţ Andreescu, manager ED Târgoviște.

Vă așteptăm să fiți alături de noi miercuri, 6 mai 2015, începând cu ora 10.00, la Liceul Tehnologic “Goga Ionescu” coordonatori director Doina Ghițulescu, prof. Eva Izabela și prof. Ionescu Magdalena.


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte