Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Cetăţenie europeană
14.10.2015 - Comisarul european Cecilia Malmström (comerț) vizitează România
ED Targoviste

Comisarul european pentru comerț, dna Cecilia Malmström, se va afla la București vineri, 16 octombrie, pentru a discuta despre stadiul negocierilor privind Parteneriatul transatlantic pentru comerț și investiții (TTIP) cu membri ai Parlamentului României, precum și cu reprezentanți ai societății civile, sindicatelor, sectorului agricol și industriei. 

Comisarul Malmström va susține un discurs în deschiderea conferinței „TTIP: Romania's Voice” și va participa, de asemenea, la conferința de presă organizată imediat după sesiunea de deschidere.

„Sunt încântată să mă aflu la București și să discutăm despre ultimele evoluții privind negocierile TTIP. Aștept cu interes schimbul de opinii cu părțile interesate din România și cu membrii Parlamentului, pentru a afla care sunt prioritățile, interesele și preocupările lor referitoare la acordul comercial transatlantic”, a declarat comisarul Malmström anterior vizitei.

UE negociază un parteneriat pentru comerț și investiții cu Statele Unite. Odată intrat în vigoare, TTIP va veni în sprijinul cetățenilor și întreprinderilor prin deschiderea accesului pe piața din S.U.A. a firmelor din UE, prin reducerea birocrației în cazul exporturilor și prin simplificarea și creșterea transparenței procedurilor de export, import și investiții de ambele părți ale Oceanului Atlantic.

Contact:

Urmăriți activitatea comisarului Cecilia Malmström pe Twitter.

Mihai Roșioru, ofițer de presă, Reprezentanța Comisiei Europene, +40 724 232 197,mihai.rosioru@ec.europa.eu


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Cetăţenie europeană