Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
13.11.2012 - EUROPE DIRECT Târgoviște sprijină educația în mediul rural prin intermediul bibliotecilor publice
ED Targoviste

EUROPE DIRECT Târgoviște sprijină educația în mediul rural prin intermediul bibliotecilor publice
Târgovişte, 13 noiembrie 2012


Luni, 12 noiembrie 2012, s-au împlinit 75 de ani de când Biblioteca Comunală Gura Ocniței sensibilizează mintea și sufletul celor peste 7000 de locuitori. Pentru așa o ocazie specială, instituția a îmbrăcat straie de sărbătoare și a arătat că este o adevărată oază de cultură a localității. În prezența unor invitați de seamă, conf. univ. dr.  Erich Agnes, managerul  Bibliotecii Județene Ion Heliade Rădulescu Dâmbovița, cât și a altor instituții de educație din județ, bibliotecari din județ, au fost organizate activități care să marcheze așa cum se cuvine evenimentul.

Centrul EUROPE DIRECT Târgoviște, reprezentat de managerul Vlăduț Andreescu, s-a alăturat demersului bibliotecii, în calitate de promotor al educației și formării oamenilor din toate categoriile sociale și de vârstă.  Astfel, a fost organizat un atelier de lucru nonformal din care toți cei prezenți au înțeles cât de mult îi poate ajuta biblioteca să se dezvolte din punct de vedere personal și profesional. Este important ca ei să conștientizeze acest fapt, având în vedere că locuiesc în mediul rural și în localitatea lor nu au multe posibilități de petrecere a timpului liber si de a participa la activități culturale. Biblioteca este singurul loc unde se organizează evenimente care adună un număr considerabil de tineri dornici de socializare și să învețe ceva nou.

Invitații au avut parte și de alte surprize, precum vizitarea expoziției de desene organizate la bibliotecă și prezentarea activității voluntarilor care activează aici. Toți cei prezenți au fost încântați de cele văzute, iar autoritățile locale intenționează să acorde mai multă importanță organizării de activități culturale și educative la bibliotecă.

Imagini eveniment:

Highslide JS Highslide JS Highslide JS

 


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte