Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE FlagPUBLICAŢII
Publicatii 2016
Publicatii 2015
Publicatii 2014
Publicatii 2013 Publicatii 2012 Publicatii 2011 Publicatii 2010 Publicatii 2009
UE Flag NOUTAŢI UE
Eroare de flux RSS
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
14.02.2013 - Conferințe SKYPE în slujba educației tinerilor
ED Targoviste

Conferințe SKYPE în slujba educației tinerilor
Târgovişte, 14 februarie 2013


Și a fost 12 februarie 2013. Ca în fiecare marți, începând cu ora 15.00 a avut loc una din lecțiile din cursul de dezvoltare personală desfășurat de EUROPE DIRECT Târgoviște cu și pentru adolescenți și tineri. 

Activitatea s-a întâmplat în Sala de Conferințe a Bibliotecii Județene „Ion Heliade Rădulescu” prin intermediul SKYPE. La aceasta au participat tineri voluntari împreună cu managerul Vlăduț Andreescu. Putem spune că lecția a fost o noutate în ceea ce privește comunicarea, fiind o modalitate de predare informală (prezentare prin internet).

La prezenta lecție, voluntarii au acumulat cunoștințe în privința realizării de proiecte europene prin programul dedicat al Comisiei Europene -  TIA (Tineret În Acțiune).

 


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte