Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
15.05.2013 - EUROPE DIRECT Târgoviște, din nou în mijlocul tinerilor din mediul rural

Locuitorii din mediul rural sunt cei care au o nevoie mai mare de informare în ceea ce privește cetățenia europeană, pentru că la ei informația ajunge mai greu decât în zonele urbane. În Anul European al Cetățenilor, cu toții trebuie să devenim cetățeni europeni activi, conștientizând oportunitățile pe care Uniunea Europeană le are pentru fiecare.

Iată de ce EUROPE DIRECT Târgoviște acordă o importanță deosebită informării europene a copiilor și tinerilor din zone defavorizate. Marți, 14 mai, echipa centrului s-a aflat în mijlocul localnicilor din Gura Șuții pentru a desfășura o nouă oră de informare europeană. Denumită Micii europeni în Europa mare activitatea s-a bucurat de prezența unui public numeros, venit să afle cât mai multe despre ce înseamnă să fii un cetățean european activ.

Activitatea a coincis cu lansarea Centrului Internet pentru Public, care a fost inaugurat la biblioteca publică și reprezintă o altă oportunitate pentru localnici. Acesta le aduce calculatoare conectate la Internet cu ajutorul cărora ei pot accesa oricând informații despre Uniunea Europeană chiar în comună.

Echipa EUROPE DIRECT Târgoviște le mulțumește tuturor pentru participare și îi invită să utilizeze noile echipamente din bibliotecă și în scop educativ. Bineînțeles, atât pentru ei cât și pentru ceilalți dâmbovițeni care vor să devină cetățeni europeni activi ușa centrului este întotdeauna deschisă.


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte