Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
14.09.2013 - Dâmbovițenii activi au învățat să conducă o echipă de voluntari

Pentru a conduce o echipă este nevoie de abilități cu care unii dintre noi ne naștem, dar chiar și în acest caz, avem nevoie de antrenament pentru a ne descoperi vocația. Pornind de la ideea că un bun coordonator de voluntari are în primul rând calități de leader și o viziune clară, Asociația Tineri pentru Europa de Mâine, în parteneriat cu Biblioteca Judeţeană Ion Heliade Rădulescu Dâmboviţa prin Centrul EUROPE DIRECT Târgoviște a organizat în perioada 9-11 septembrie la Târgoviște un curs de Managementul voluntarilor în context Tineret în Acțiune.

Cursul s-a desfășurat cu sprijinul Agenției Naționale pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale (ANPCDEFP), instituția care gestionează în România programul Tineret în Acțiune dedicat învățării experiențiale a tinerilor și lucrătorilor de tineret, promovând în același timp educația nonformală și voluntariatul. În cadrul formării, participanții au avut ocazia de a deprinde cunoștințele și dezvolta abilitățile necesare constituirii și coordonării unei echipe de voluntari. Accentul a fost pus asupra lucrului în proiectele Tineret în Acțiune, dar cele învățate pot fi aplicate în orice context.

Toți cursanții s-au arătat încântați de cele învățate, de calitatea metodelor și a întregului proces de formare, exprimându-și dorința de a colabora și pe viitor cu oamenii întâlniți la curs. În concluzie, programele de voluntariat din Dâmbovița vor fi din ce în ce mai bune și mai atractive. Rămâneți alături de noi!


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte