Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
15.11.2013 - EUROPE DIRECT Targoviste continua campania "Ora de informare europeana" in mediul rural

Centrul EUROPE DIRECT Targoviste acorda importanta cuvenita tuturor categoriilor de utilizatori, in speranta ca vor intelege cu totii ce inseamna cetatenia europeana si vor deveni activi. In acest sens, echipa centrului a poposit in data de 14 noiembrie la Contesti, o localitate cu un procent al populatiei de etnie roma destul de ridicat.

In cadrul intalnirii, managerul institutiei mentionate le-a vorbit participantilor despre importanta implicarii in viata comunitatii din care fac parte si cat de necesar este sprijinul lor pentru construirea Europei cetatenilor. Ora de informare, avand drept tema drepturile omului, a coincis cu lansarea programului Biblionet la biblioteca din comuna, astfel incat acesta a si fost locul ales pentru desfasurarea activitatilor. Participantii, provenind din toate categoriile sociale si de varsta, s-au aratat interesati de cele prezentate, mai ales pentru ca au aflat ca de acum inainte accesul la informatie este mai usor pentru ei. Cu ajutorul calculatoarelor conectate la Internet care le sunt puse la dispozitie in mod gratuit, localnicii pot afla de acum tot ce ii intereseaza despre institutiile si politicile UE si pot adresa intrebari reprezentantilor acestora.

Nu in ultimul rand, deoarece in comuna lor nu exista un punct de informare europeana, cetatenii pot tine legatura cu echipa centrului de informare pentru a afla in timp util stiri despre evenimentele organizate pentru toate categoriile de public. EUROPE DIRECT Targoviste le multumeste pentru prezenta si ii invita sa devina activi pentru dezvoltarea comunitatii lor.


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte