Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
24.01.2014 - Oportunitate pentru tinerii (si nu numai) care vor sa devina cetateni europeni activi
ED Targoviste

Ca de fiecare data, Centrul EUROPE DIRECT Targoviste incepe anul in forta si le aduce tuturor celor care vor sa devina adevarati cetateni europeni activi o oportunitate de a se dezvolta atat pe plan profesional, cat si personal. In acest sens, institutia organizeaza in data de 28 ianuarie, incepand cu ora 14.30, o selectie de voluntari care va avea loc la sediul centrului din cadrul Bibliotecii Judetene Ion Heliade Radulescu.

Din experienta, stim ca tinerii sunt cei mai atrasi de ideea voluntariatului, dar ii asteptam pe toti cei care sunt dispusi sa dedice comunitatii si semenilor aflati in situatii dificile o parte din timpul, energia si abilitatile lor fara sa astepte nimic in schimb.

Criteriile care definesc viitorii nostri voluntari sunt: 
 - varsta minima de 14 ani;
 - seriozitate;
 - capacitatea de a comunica si a lucra bine intr-o echipa unita si...nonformala
 - dorinta de implicare si de a invata multe lucruri noi si frumoase;
 - respect pentru valorile care alcatuiesc societatea si, implicit, pentru viata

Asadar, daca considerati ca aveti calitatile mentionate (si nu numai, noi apreciem tot ce e bun si frumos intr-un om), va asteptam alaturi de noi in data de 28 ianuarie, incepand cu ora 14.30, pentru a deveni membru al echipei noastre!


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte