Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
14.02.2014 - EUROPE DIRECT Târgoviște aduce primăvara în sufletele tinerilor
ED Targoviste

Primăvara este așteptată cu nerăbdare în fiecare an. Una dintre sărbătorile care marchează sosirea acestui anotimp este Ziua Îndrăgostiților – Sfântul Valentin. Cu această ocazie, Centrul EUROPE DIRECT Târgoviște, în parteneriat cu Asociația „Tineri pentru Europa de Mâine” organizează pentru tinerii activi și implicați ce-a de-a treia ediția a concursului de Valentine.

Evenimentul se va desfășura în data de 14 februarie, la sediul centrului – Biblioteca Județeană ”Ion Heliade Rădulescu”, începând cu ora 14.30. În cadrul activității, voluntarii își vor desemna cei mai populari colegi, un băiat și o fată care au primit cele mai multe mesaje din partea celorlalți membrii ai echipei – Valentine. Pe lângă „competiția popularității”, tinerii vor avea ocazia de a interacționa și a petrece câteva momente plăcute împreună. De asemenea, noii voluntari vor fi prezentați și integrați în echipă și se vor stabili sarcini pentru fiecare membru al echipei.

Vă așteptăm alături de noi pentru a sărbători dragostea și prietenia în stil european!

Program eveniment:
14.00 – 14.30 – sosire și înregistrare participanți
14.30 – 14.45 – jocuri de ice-breaking
14.45 – 15.30 – concurs de Valentine


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte