Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
16.05.2014 - EUROPE DIRECT Târgovişte, din nou aproape de tineri

Un loc de muncă este principala preocupare a tinerilor, mai ales atunci când termină o formă de învătământ sau părinţii nu îi mai pot susţine. Pentru a dobândi un job, unii dintre ei sunt nevoiţi să plece din localităţile natale.

Pentru a veni în sprijinul tinerilor din toate categoriile sociale, în sensul formării unor competenţe cheie comune mai multor ocupaţii, EUROPE DIRECT Târgoviște a organizat în data de 13 mai, începând cu ora 10.00, la Colegiul Naţional Vladimir Streinu din Găeşti, o oră de informare europeană cu tema Comunicarea – liant al echipei în orice domeniu. În cadrul acesteia, tinerii au realizat diferite teme şi au lucrat fişe de lucru despre modul în care acelaşi mesaj este perceput diferit de oameni cu sprijinul unor voluntari din cadrul centrului. Desfăşurată într-un mod nonformal acţiunea a fost desfăşurat. De asemenea a fost prezentată reţeau EURES care îi poate ajuta să-și găsească un loc de muncă, dar și să le fie fie respectate drepturile și realizările profesionale.

De aceste informaţii trebuie să beneficieze toţi tinerii, atât cei din mediul urban, cât și cei din mediul rural, iar pentru a le asigura tuturor accesul la informaţie, echipa EUROPE DIRECT a reluat ora de informare pentru mai multe serii de elevi, în aceeași zi.Cei prezenţi s-au arătat deosebit de interesaţi de reţeaua EURESS, considerând-o o resursă eficientă și utilă. La final, au avut loc dezbateri pe teme precum: drepturile omului,      

Echipa centrului european va susţine și în viitor alte sesiuni de informare despre reţelele Uniunii Europene și cum pot ajuta ele cetăţenii.

Vă așteptăm alături de noi și cu alte ocazii!


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte