Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
30.06.2014 - Scoala de vara - O altfel de vacanta - Editia a VI-a - Doicesti 2014
ED Targoviste

Biblioteca „Nicolae Neagu”Doicesti, judeţul Dâmboviţa in parteneriat cu Primaria si Consiliul Local Doicesti, Biblioteca I.H.Radulescu Targoviste, Centrul „Europe Direct”Targoviste, Scoala generala cls. I-VIII Doicesti ,Gradinita Nr.2 Doicesti organizeaza  „Scoala de Vara – O altfel de vacanta”, proiect care se afla la a VI-a editie si care s-a bucurat de un mare succes in editiile anterioare.

“ŞCOALA DE VARĂ – O ALTFEL DE VACANTA “se doreşte a fi o şcoală pentru copiii care nu au posibilitatea de a petrece vacanţa în tabere , o ...ALTFEL de şcoală, un loc în care să predomine CREATIVITATEA şi ARMONIA. Aici e locul potrivit de a petrece o parte din vacanţa cea mare, aici e un mediu atractiv şi un cadru favorabil dezvoltării aptitudinilor,creativităţii , imaginaţiei ,etc. Mai mult, la Şcoala de vară , copiii se vor juca creând, vor învăţa jucându-se , se vor implica într-o gamă variată de activităţi interactive ,creative şi recreative . În atelierele Şcolii de vară, participanţii vor descoperi CUVINTELE VRĂJITE, MAGIA MUZICII SI A DANSULUI , STIINTA SI CUNOASTEREA  alături de jocuri în aer liber. Toţi copiii vor fi călăuziţi cu grijă şi competenţă de o echipă de cadre didactice si tineri voluntari  înarmati cu experienţă, profesionalism , entuziasm şi pasiune, dornici de a-i introduce într-o atmosferă creativă , plăcută şi relaxantă de petrecere a timpului.

În perioada 1 iulie -25 iulie ,de marti până vineri , de la orele 10.30 – 14.00,copiii vor participa la activităţile din cadrul  urmatoarelor  ateliere:  Cuvinte Vrăjite (lectură si scriere creativă);  ,; Culoare şi Fantezie cu secţiunile: Pictură , Desen ,Artă decorativa, modelaj,etc.; Magia Muzicii si a dansului; Ne jucam,lucruri noi invatam (activitati si jocuri distractive).La acest proiect sunt inscrisi un numar de 87 de copii cu varsta cuprinsa intre 4 si 14 ani. Activitatile se vor desfasura in Sala Casei de Cultura  din localitate, care va fi amenajata special in acest scop.

MARTI 1 iulie 2014, la ora 10:00 va avea loc festivitatea de deschidere a cursurilor.  Activitatea va avea loc în sala de festivităţi a Casei de Cultura  a comunei Doicesti, în prezenţa invitaţilor de la Biblioteca Judeţeană Ion Heliade Rădulescu Targoviste, si  a oficialităţilor locale.


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte