Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE FlagPUBLICAŢII
Publicatii 2017
Publicatii 2016
Publicatii 2015
Publicatii 2014
Publicatii 2013 Publicatii 2012 Publicatii 2011 Publicatii 2010 Publicatii 2009
UE Flag NOUTAŢI UE
Eroare de flux RSS
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
11.07.2014 - Activitate grădinița de vară

11 iulie 2014 a însemnat pentru  Grădinița cu Program Prelungit Nr. 3 din Târgoviște o nouă zi, dar cu tematică diferită pentru activitățile desfășurate în cadrul evenimentelor găzduite de grădiniței de vară, coordonată de doamna director Sorina Husar. De această dată a fost vorba de o oră de informare europeană dedicată celor mai mici cetățeni europeni cu tema Noi știm să economisim energia!, acțiune ce a fost derulată în colaborare cu Centrul EUROPE DIRECT. Coordonatorul centrului, Vlăduț Andreescu,  a fost primit cu căldură de către preșcolarii dornici să afle cât mai multe noutăți și care, la rândul lor, au împărtășit cu acesta cunoștințele dobândite până acum. Au povestit invitatului că au primit premiul  II pe județul Dâmbovița  la concursul  de reciclare RoRec, datorită efortului depus de a strânge cât mai multe aparate electro-casnice, acumulatori și multe alte obiecte reciclabile.

Micii cursanți au fost receptivi și s-au arătat foarte interesați de materialele prezentate, învățând lucruri noi despre Europa, prietenie, și despre economisirea energiei. Activitatea s-a finalizat printr-o expoziție de pictură realizată de copii, care va fi expusă și la sediul centrului  EUROPE DIRECT în spațiile alocate de Biblioteca Județeană “Ion Heliade Rădulescu” din Târgoviște unde vă invităm de pe acum. 


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte