Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
25.09.2014 - EUROPE DIRECT Târgoviște, din nou în bibliotecile dâmbovițene

Anul 2014 a fost unul deosebit de important pentru cetățenii Uniunii Europene: alegeri europarlamentare, o nouă Comisie Europeană și alte evenimente au dovedit importanța unei informări europene de calitate, chiar și acolo unde informația ajunge mai greu. În acest sens, Centrul EUROPE DIRECT Târgoviște a continuat și în anul 2014 campania „EUROPE DIRECT în bibliotecile din județul Dâmbovița”, având drept scop organizarea de evenimente prin care cetățenii din mediul rural să fie cât mai bine puși în temă cu oportunitățile pe care Uniunea Europeană le are pentru ei.

Un astfel de eveniment a avut loc și joi, 25 octombrie 2014 la Biblioteca Orășenească Titu, instituție care adăpostește un punct de informare europeană. În cadrul întâlnirii, echipa centrului a vorbit despre ce înseamnă cetățenia europeană, a prezentat surse de informare europeană și programe de finanțare destinate tinerilor și educației nonformale (de exemplu, ERASMUS +).

Participanții, bibliotecari locali din zona Titu și voluntari ai bibliotecii gazdă, s-au arătat foarte interesați de cele prezentate, mai ales cei care fac folosesc diferite metode de educație nonformală pentru activitățile lor cu copiii și tinerii. Ei au spus că vor aprofunda informația obținută și vor încerca să scrie proiecte în context ERASMUS +.

Echipa EUROPE DIRECT Târgoviște le mulțumește pentru participare și îi invită să li se alăture și la alte activități similare!


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte