Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
17.10.2014 - EUROPE DIRECT Târgovişte la conferinţa Asociaţia Naţionala a Bibliotecarilor Publici din România

În vederea realizării efectului multiplicator al proiectului în rândul bibliotecilor din România, precum şi a altor entităţi care au ca rol educaţie, formarea şi informarea diferitelor categorii de public, Centrul EUROPE DIRECT Târgovişte a realizată o activitate de diseminare a activităţilor derulate în acest an în cadrul Conferinţei Naţionale a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România (ANBPR) ce a avut loc în perioada 8-11 octombrie la Târgu Jiu, eveniment organizat în parteneriat cu Biblioteca Judeţeană Gorj Christian Tell.

Astfel, în data de 10 octombrie s-a desfășurat atelierul  Centrul EUROPE DIRECT Târgovişte – oportunităţi pentru bibliotecile publice dâmboviţene. Cu această ocazie, participanții la acțiune au avut parte de o experiență unică, îmbinând educația nonformală cu activităţi specifice de comunicare pe teme europene.

Printre altele, manageri ai unor biblioteci judeţene din ţară, factori de decizie, bibliotecari, formatori sau voluntari etc. au participat și la o sesiune de formare nonformală despre drepturile și obligațiile care le revin în calitate de cetățeni europeni.


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte