Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
28.01.2015 - O noua selecţie de voluntari la EUROPE DIRECT

Voluntariatul este un mod de viaţa pentru unii. Centrul EUROPE DIRECT  Târgovişte este instituţie cu vasta experienţă cu voluntarii.Ca in fiecare an si in 2015 centrul a organizat o noua selecţie de voluntarii.
Evenimentul a avut loc în data de 27.01.2015 la ora 14:30 în sala de conferinţa a ,,Bibliotecii Judeţene’’din Târgovişte .

Cetăţenii de toate vârstele au participat la această selecţie făcută special pentru a reînoirea  echipei  şi prezentarea planului de activităţi pentru 2015. Tot odată , a fost lansat  Anul European al Dezvoltări şi cooperări.
În urma acestei participări cetăţenii au descoperit un al mod de viata cum pot scăpa de aşa zile emoţii , care sunt constructive şi creative. După ce sau prezentat şi am aflat ce pasiune sau calităţii au fiecare împarte , participanţii au fost rugaţi sa îşi prezinte motivaţia de a deveni voluntarii.

În cadrul activităţi persoanele prezente au urmărit un filmuleţ scurt ,care le arăta câteva imagini de la activităţile făcute de voluntarii centrului.
La finalul activităţi au completat fişele de voluntariat şi a discutat despre viitorul lor ca voluntarii în cadrul centrului .

Rezultatele vor fi publicate pe pagina oficiala de facebook  a centrului , iar cei selectaţi vor fi chemaţi pentru a semna contractele de voluntari .
Nu uitaţi a fi voluntar înseamnă a fi un om mai bun care doreşte să se implice pentru a învăţa si a schimba ce in viata lui de zi cu zi .


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte