Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE FlagPUBLICAŢII
Publicatii 2016
Publicatii 2015
Publicatii 2014
Publicatii 2013 Publicatii 2012 Publicatii 2011 Publicatii 2010 Publicatii 2009
UE Flag NOUTAŢI UE
Eroare de flux RSS
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Cetăţenie europeană
08.09.2015 - Premiu pentru excelență în inițiativele societății civile
ED TargovistePremiul Societății Civile, ediția 2015, va răsplăti inițiativele care își propun să îmbunătățească incluziunea socială și economică a persoanelor sărăce sau să contracareze creșterea riscului de sărăcie în Europa. Concursul are în vedere organizațiile neguvernamentale sau persoanele care au întreprins initiative de combatere a sărăciei, nominalizate de membrii Comitetului Economic și Social European (CESE), de consiliile economice și sociale naționale, precum și de organizațiile și rețelele societății civile la nivel european.

Pentru a fi nominalizate, inițiativele trebuie să aibă un grad ridicat de inovație și să aducă o contribuție majoră la bunăstarea comunităților care beneficiază de ele.

Termenul-limită de înscriere al inițiativelor în concurs a fost extins până la data de 10 septembrie 2015.

Fondul total de premiere este de 50.000 euro. El poate fi acordat unui număr de maximum cinci proiecte distincte. Ceremonia de decernare a premiilor va avea loc în data de 10 decembrie 2015, la Bruxelles.

Premiul Societății Civile, organizat de CESE, este la a 7-a ediție. Scopul concursului este de a recompensa și încuraja inițiativele societății civile care au adus o contribuție majoră la promovarea identității și integrării europene.

Mai multe detalii și formularul de înscriere sunt disponibile aici 

Date de contact:

Siana Glouharova - Birou de presă CESE
E-mail: press@eesc.europa.eu
Tel: + 32 2 546 9276/ +32 473 53 40 02

Twitter: @EESC_PRESS


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Cetăţenie europeană