Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
22.09.2015 - Teatru forum cu - ”Drepturile omului, hărțuire în școală și hărțuire pe Internet”
ED Targoviste

Democrația participativă este o caracteristică a societății civilizate. Cetățenii Uniunii Europene trebuie să militeze întotdeauna pentru respectarea drepturilor lor, atât de către stat, cât și de către co-naționali.

Societatea civilă are un rol important în stimularea spiritului civic, în special în rândul copiilor și tinerilor. În acest sens, trupa de teatru social a Asociației Tineri pentru Europa de Maine în parteneriat cu Biblioteca Județeană Ion Heliade Rădulescu Dâmbovița – Centrul EUROPE DIRECT Târgoviște și Colegiul Național “Constantin Carabella” din Târgoviște va susține miercuri, 23 septembrie, în cadrul proiectului Promotori pentru democrație europenă inițiat de către Biroul de Informare al Parlamentului European în România, o reprezentație de teatru forum cu tema ”Drepturile omului, hărțuire în școală și hărțuire pe Internet”. Piesa, denumită Visul meu e tot ce am!, se va desfășura începând cu ora 14:30 la Sala de conferințe a Bibliotecii Județene Ion Heliade Rădulescu Dâmbovița, iar publicul va fi constituit din persoane de vârste diferite, elevi și cadre didactice. Ei se vor putea implica în soluționarea problemei preluată din realitatea zilelor noastre și pusă în scenă de echipa de actori amatori.

Mai multe detalii despre proiectul Promotori pentru democratie europeană puteți afla accesând website-ul http://www.europarl.ro/ro/ue_si_tinerii/promotori_democratie.html". Simpla prezență este suficientă pentru a participa la evenimentul nostru, dar vă puteți înscrie și la link-ul următor: https://www.facebook.com/events/1636132646626244/

Informații suplimentare despre proiect și activitățile care se vor desfășura în cadrul său în Dâmbovița se pot obține de la promotorul local al inițiativei – Cristian Bănulescu, la numărul de telefon 0728706270 și/sau adresa de e-mail cristy_m6@yahoo.com.

Vă așteptăm alături de noi, pentru a promova democrația participativă și drepturile omului!


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte