Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Cetăţenie europeană
29.10.2015 - Consultare publică privind revizuirea Directivei pentru transmisii prin cablu și sateliți
ED Targoviste

Termen-limită: 16 noiembrie 2015

Grup-țintă: Autorități, operatori de transmisie prin cablu sau satelit, producători audio și video, autori, organizații de management colectiv, interpreți, operatori consumatori și alte părți interesante.

În contribuția dumneavoastră pentru această consultare publică vă rugăm să menționați dacă răspundeți în calitate de persoană fizică sau de reprezentant al unei organizații. Organizațiile sunt rugate să se înscrie în Registrul de transparență. Contribuțiile organizațiilor neînscrise vor fi publicate separat de cele ale entităților înscrise.

Comisia Europeană este interesată de opiniile cetățenilor cu privire la reglementările legate de drepturile de autor și alte drepturi/obligații ale entităților care produc materiale audio-video destinate transmiterii lor prin cablu sau satelit.

Pentru a contribui la această consultare publică, vă rugăm să completați chestionarul on-line într-una din limbile oficiale ale UE. De asemenea, puteți completa chestionarul offline și să îl trimiteți printr-un email, într-unul din formatele: PDF, Word sau ODF.

În afara întrebărilor care se referă la identitatea celui care formulează contribuția, nici o întrebare nu este obligatorie.

Related Links

  1. Pagina de internet dedicată acestei consultări
  2. Contextul acestei consultări publice
  3. Chestionarul on-line privind directiva pentru transmisii prin cablu sau satelit în UE
  4. Registrul de Transparență
  5. Codul de conduită impus pentru contribuții aduse consultărilor publice


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Cetăţenie europeană