Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Cetăţenie europeană
02.12.2015 - Consultare publică privind necesitățile în materie de viteză și calitate a conexiunilor la internet după 2020
ED Targoviste

Termen-limită: 07 decembrie 2015
Grup-țintă: Cetățeni, întreprinderi (inclusiv IMM-uri) din toate sectoarele (telecomunicații, media, tehnologie, educație, industria autovehiculelor, energie, servicii, comerț electronic, sănătate etc.), asociații reprezentative și platforme UE, organizații ale societății civile, autorități publice, cercetători și reprezentanți ai mediului academic.

Comisia Europeană lansează această consultare publică pentru a anticipa nevoile în materie de viteză și calitate a conexiunilor la internet după 2020.
Scopul este de a evalua și de a înțelege mai bine aceste nevoi, pentru a putea elabora politici publice care să ajute investitorii să creeze rețele de conectare pregătite pentru viitor și să le permită tuturor utilizatorilor - persoane fizice, companii, instituții publice - să profite de economia și societatea digitală.
Această consultare publică se adresează tuturor entităților și sectoarelor care vor să se asigure că viitoarele lor nevoi în materie de conexiune la internet vor fi acoperite.

Vă rugăm să precizați dacă răspundeți în nume personal sau în numele unei organizații.
Invităm organizațiile respondente să se înscrie în Registrul de transparență. Opiniile organizațiilor neînregistrate vor fi publicate separat de cele primite de la organizațiile înregistrate.
După o lună de la încheierea consultării, va fi publicată o analiză a rezultatelor sale.
Vă invităm să citiți declarația specifică de confidențialitate pentru a afla cum vom prelucra contribuțiile și datele cu caracter personal.

Pentru a contribui la această consultare publică, vă rugăm să completați chestionarul on-line într-una din limbile oficiale ale UE.
Date de contact:
CNECT B5 PUBLIC CONSULTATION

Pagini Utile


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Cetăţenie europeană