Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Cetăţenie europeană
17.02.2016 - Evaluarea sprijinului financiar pentru mobilitate urbană durabilă
ED Targoviste

Termen-limită: 19 februarie 2016
Grup-țintă: Toate părțile interesate.
Comisia a lansat un studiu de evaluare al efectelor sprijinului UE pentru acțiunile menite să promoveze mobilitatea urbană durabilă și utilizarea combustibililor alternativi în zonele urbane ale UE în timpul ultimelor două cadre de programare financiară.

Mobilitatea urbană durabilă, alături de utilizarea combustibililor alternativi au devenit tot mai importante în contextul politicii de transport. Astfel, Cartea albă din 2011 a inclus un set de măsuri de reducere a emisiilor din transport cu 60%, până în 2050.
Au fost alocate contribuții financiare importante acestor sectoare, în cadrele de programare precedente. Evaluarea  eficienței acestor contribuții este necesară pentru asigurarea utilizării corespunzătoare a fondurilor.

Contribuțiile pot fi formulate în orice limbă oficială a Uniunii Europene.

Pentru a scurta procesul de gestionare a informațiilor din contribuții, vă rugăm să luați în considerare transmiterea întregii contribuții, sau doar a sumarului ei, în limba engleză.
Sunt necesare răspunsuri privind identitatea respondentului și la întrebări cu opțiuni multiple. Dacă oricare dintre câmpurile obligatorii nu au fost completate, sistemul vă va redirecționa către răspunsul incomplet înainte de a permite trimiterea acestuia.

Înainte de a formula contribuția dumneavoastră, vă rugăm să consultați documentul: Revizuirea planului de acțiune pentru mobilitatea urbană
Pentru a contribui, vă rugăm să completați chestionarul on-line.

Organizațiile sunt invitate să se înscrie în Registrul de transparență. Opiniile organizațiilor neînregistrate vor fi publicate separat de cele primite de la cele înregistrate.
Pentru a asigura un proces consultativ transparent, toate contribuțiile primite vor fi făcute publice. Vă invităm să citiți declarația specifică de confidențialitate pentru a afla cum vom prelucra contribuțiile și datele cu caracter personal.

Pagini Utile

  • Pagina de internet dedicată acestei consultări

http://ec.europa.eu/transport/themes/urban/consultations/2015-10-financial-support-to-sustainable-urban-mobility_en.htm

  • Revizuirea planului de acțiune pentru mobilitatea urbană

http://ec.europa.eu/transport/themes/urban/studies/doc/2013-07-review-of-the-action-plan-on-urban-mobility.pdf 

  • Chestionar on-line

https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/ExPostEvaluation2015

  • Registrul de Transparență

http://ec.europa.eu/transparencyregister/public/homePage.do?locale=ro%20-%20ro

  • Cod de conduită pentru contribuții la consultările publice

https://webgate.ec.europa.eu/transparency/regrin/infos/codeofconduct.do?locale=en#en

  • Declarație specifică de confidențialitate

http://ec.europa.eu/newsroom/dae/document.cfm?action=display&doc_id=10612


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Cetăţenie europeană