Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE FlagPUBLICAŢII
Publicatii 2016
Publicatii 2015
Publicatii 2014
Publicatii 2013 Publicatii 2012 Publicatii 2011 Publicatii 2010 Publicatii 2009
UE Flag NOUTAŢI UE
Eroare de flux RSS
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Cetăţenie europeană
26.02.2016 - Comisarul european pentru politică regională Corina Crețu vizitează Grecia pentru a treia oară

Comisarul european pentru politică regională Corina Crețu se va afla în Grecia în perioada 25 - 27 februarie, pentru întâlniri cu ministrul economiei, infrastructurii, transporturilor maritime și turismului, Giorgos Stathakis, cu ministrul-delegat pentru fonduri europene, Alexis Charitsis, cu membri ai Parlamentului și parteneri regionali. Comisarul Crețu va susține un discurs în cadrul Forumului economic de la Delphi.

"Merg în Grecia pentru a demonstra angajamentul Comisiei Europene și sprijinul oferit în favoarea noii strategii de creștere economică. Anul 2016 este crucial: trebuie să ne îndreptăm spre închiderea cu succes a perioadei 2007-2013, iar unele proiecte, în special în domeniul transporturilor și mediului, trebuie să fie definitivate cât de repede posibil. Este necesar, de asemenea, să începem punerea în aplicare a perioadei 2014-2020 cât de repede posibil și într-o manieră strategică. În timpul vizitei mele mă voi concentra asupra pașilor concreți pentru ca toate aceste lucruri să devină realitate", a declarat comisarul Crețu.

Printre subiectele ce vor fi discutate cu autoritățile elene se numără posibilitatea de a modifica programele operaționale pentru a putea finanța măsurile necesare ca răspuns la criza refugiaților, precum și oportunitatea de a combina Fondurile structurale și de investiții europene cu Fondul european de investiții strategice.


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Cetăţenie europeană