Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Cetăţenie europeană
26.02.2016 - Comisarul european pentru politică regională Corina Crețu vizitează Grecia pentru a treia oară

Comisarul european pentru politică regională Corina Crețu se va afla în Grecia în perioada 25 - 27 februarie, pentru întâlniri cu ministrul economiei, infrastructurii, transporturilor maritime și turismului, Giorgos Stathakis, cu ministrul-delegat pentru fonduri europene, Alexis Charitsis, cu membri ai Parlamentului și parteneri regionali. Comisarul Crețu va susține un discurs în cadrul Forumului economic de la Delphi.

"Merg în Grecia pentru a demonstra angajamentul Comisiei Europene și sprijinul oferit în favoarea noii strategii de creștere economică. Anul 2016 este crucial: trebuie să ne îndreptăm spre închiderea cu succes a perioadei 2007-2013, iar unele proiecte, în special în domeniul transporturilor și mediului, trebuie să fie definitivate cât de repede posibil. Este necesar, de asemenea, să începem punerea în aplicare a perioadei 2014-2020 cât de repede posibil și într-o manieră strategică. În timpul vizitei mele mă voi concentra asupra pașilor concreți pentru ca toate aceste lucruri să devină realitate", a declarat comisarul Crețu.

Printre subiectele ce vor fi discutate cu autoritățile elene se numără posibilitatea de a modifica programele operaționale pentru a putea finanța măsurile necesare ca răspuns la criza refugiaților, precum și oportunitatea de a combina Fondurile structurale și de investiții europene cu Fondul european de investiții strategice.


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Cetăţenie europeană