Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Cetăţenie europeană
06.04.2016 - Integrarea imigrantilor în orașele europene: Comisia intră în dialog direct cu primarii
ED Targoviste

Marți, 5 aprilie, comisarul pentru politică regională Corina Crețu și comisarul pentru migrație, afaceri interne și cetățenie Dimitris Avramopoulos vor discuta cu primari, vice-primari și reprezentanți politici din mai multe orașe europene (inclusiv Amsterdam, Atena, Barcelona, Berlin, Malmö și Paris) despre modalitățile de integrarea eficientă a imigranților recent sosiți în zonele urbane.

Migrația este în mare parte o realitate urbană, iar integrarea eficientă a imigranților în orașe reprezintă oportunități pentru toată lumea pe termen lung. Pentru a realiza acest lucru, sunt necesare soluții comune și inovatoare, cu o implicare puternică a tuturor părților interesate în politicile urbane. Acesta va fi subiectul principal al mesei rotunde "Cum poate fi consolidată integrarea migranților într-un context urban", eveniment organizat la Bruxelles, la sediul Comisiei Europene din Berlaymont, marți dimineața.

Un punct de presă comun, deschis jurnaliștilor acreditați, cu cei doi comisari și cu primari și vice-primari este prevăzut la sfârșitul mesei rotunde, la orele 13:00. În cazul în care doriți să participați, vă rugăm să trimiteți un e-mail la Sophie Dupin de Saint-Cyr.

Persoane de contact pentru presă:
Natasha Bertaud – Tel.: +32 229 67456
Tove Ernst – Tel.: +32 229 86764
Jakub Adamowicz - Tel .: +32 229 50595
Sophie Dupin de Saint-Cyr Tel.: +32 229 56169
Întrebări din partea publicului larg:
Europe Direct la numărul de telefon 00 800 67 89 10 11 sau prin email


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Cetăţenie europeană