Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Cetăţenie europeană
25.04.2016 - Fuziuni: Societatea mixtă Erste Group Bank - Global Payments aprobată
ED Targoviste

Comisia Europeană a aprobat miercuri, 20 aprilie, crearea unei societăți mixte între Erste Group Bank AG și compania Global Payments din Statele Unite ale Americii. Aceasta are în vedere furnizarea de servicii comerciale pe piețele din România, Republica Cehă și Slovacia.

Comisia a ajuns la concluzia că această tranzacție nu poate duce la dispute privind libera concurență, dată fiind  prezența limitată a companiei Global Payments pe piață și numărul suficient de mare de alternative la serviciile oferite.

Context
Erste Group Bank AG este un furnizor austriac de servicii bancare, financiare și de tranzacții cu carduri care își desfășoară activitatea în Europa Centrală și de Est. Global Payments este un furnizor de servicii de procesare a tranzacțiilor cu card atât în Spațiul Economic European, cât și la nivel mondial.
Crearea societății mixte a fost aprobată în temeiul Regulamentului UE privind concentrările economice.

Persoane de contact pentru presă:
Ricardo CARDOSO (+32 2 298 01 00)
Yizhou REN (+32 2 299 48 89)
Întrebări din partea publicului larg:
Europe Direct la numărul de telefon 00 800 67 89 10 11 sau prin email

Pagini Utile


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Cetăţenie europeană