Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Cetăţenie europeană
17.02.2017 - JOIA de film
ED Targoviste

Două zile, o noapte / Deux jours, une nuit (dramă, Belgia, Franța, Italia, 2014, regia: Jean-Pierre Dardenne, Luc Dardenne, 95 min., clasificare C.N.C.: A.P.-12) - proiecție realizată în parteneriat cu Independența Film

Data: 

16/02/2017 - 19:00

Locul: 

Spațiul Public European

Ca să nu-și piardă locul de muncă, Sandra are la dispoziție un singur weekend să își convingă colegii să renunțe la bonus. 

Ca și celelalte filme programate în luna februarie la JOIA de film, și acesta a fost nominalizat la Oscar: în 2015, la categoria cea mai bună actriță într-un rol principal (Marillon Cotillard). Dintre numeroasele premii și nominalizări ale filmului, amintim: nominalizare Palm d'Or (Festivalul Internațional de Film de la Cannes, 2014), premiul actrița europeană (Marillon Cotillard) și nominalizări pentru premiul publicului și filmul european al anului, la Premiile Academiei Europene de Film, ediția 2014.

Mai multe despre film găsiți pe site-ul IMDB, dar și pe site-ul dedicat programului MEDIA al Comisiei Europene, de al cărui sprijin a beneficiat.

Filmul este subtitrat în limba română. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Nu este necesară o rezervare.

Dat fiind că înainte de intrarea în sală se va efectua controlul de securitate, gazdele au rugămintea să ajungeți cu 10 minute mai devreme. După începerea proiecției, nu mai este permis accesul în sală. Cu mulțumiri pentru înțelegere!

Tema filmelor incluse în seria JOIA de film nu reprezintă, în mod necesar, poziția Comisiei Europene sau a altei instituții UE.


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Cetăţenie europeană