Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
23.02.2017 - EUROPE DIRECT Târgovişte Program estimativ luna martie 2017
ED Targoviste

10 martie – sesiune de instruire de teatru forum cu ocazia sărbătoririi a 30 de ani de ERASMUS+  în Uniunea Europeană cu tema Mărul discordiei sau despre drepturi fundamentale în Uniunea Europeană la Penitenciarul Mărgineni.

16 martie – vernisajul expoziției de creații literare și desene Valori culturale europene realizate de elevi ai Școlii Gimnaziale Nucet, coordonați de prof. Diana Carmen Grigore.

21 martie ora de informare europeană cu tema 10 ani de la aderarea României și Bulgariei la Uniunea Europene. Ce a fost bine? Ce a fost greșit? la Liceul Tehnologic Voievodul Mircea Târgoviște, cu participarea elevilor de la clase cu profil de Mediul înconjurător, coordonator prof. Eftimie Cristina.  Activitatea se derulează pentru a marca Ziua Mondială a Apei.

22 martie – ora de informare europeană cu tema 30 de ani de Erasmus + în Uniunea Europeană  la Liceul de Arte Bălașa Doamna Târgoviște, cu participarea unui grup de elevi de la clasa a VI-a, coordonator prof. Pană Gabriela.

23 martie – reprezentație de teatru forum cu tema 30 de ani de Erasmus + în Uniunea Europeană la Colegiul Național Mihai Viteazu Ploiești, susținută de echipa de voluntari a Centrului EUROPE DIRECT Târgoviște, coordonator Mândruța Andreescu.

27 martieora de informare europeană cu tema 60 de ani de la semnarea Tratatului de la Roma - temelia construcției europene la Universitatea Valahia din Târgoviște, Facultatea de Drept și Științe Administrative.

29 martie - EUROPE DIRECT în bibliotecile din judeţul Dâmboviţa…Puncte de informare europeană eveniment în cadrul M 7.1.b, activitatea 2 – sesiune de instruire pe tema Corpul European de Solidaritate. Activitatea va reuni bibliotecari, cadre didactice, cetăţeni din judeţul Dâmbovița – zona Pucioasa şi va avea loc la Biblioteca Comunală Glodeni – punct de informare europeană.

31 martie – sesiune de instruire de teatru forum cu ocazia sărbătoririi a 30 de ani de ERASMUS+  în Uniunea Europeană cu tema Mărul discordiei sau despre drepturi fundamentale în Uniunea Europeană la Penitenciarul Mărgineni.

La cerere organizăm ore de informare pe diferite teme europene în şcoli, licee, ONG-uri şi biblioteci publice.


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte