Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Cetăţenie europeană
23.02.2017 - Gala bursierilor Europe Direct București
ED Targoviste

Centrul de Informare Europe Direct Bucureşti, din cadrul Institutului European din România, organizează "Gala bursierilor Europe Direct București". Evenimentul va avea loc în data de 24 februarie 2017, între orele 15.30 – 17.15, la Spațiul Public European (Vasile Lascăr, 31). 

Data: 

24/02/2017 - 

24/02/2017 - 24/02/2017 - 15:30 - 17:15

Locul: 

Spațiul Public European

Gala bursierilor Europe Direct București este un eveniment care stimulează implicarea tinerilor bursieri ai Centrului și ai celor mai activi multiplicatori de informație europeană, cuprinzând feedback despre experiența lor în activitățile specifice Europe Direct. De asemenea, această acțiune are rol informativ în domeniul afacerilor europene și de diseminare de modele de bune practici.

Pe parcursul celui de-al patrulea an de activitate (2016), CIED București a avut un număr de tineri studenți bursieri social media, alături de care a lucrat și pe care i-a implicat în organizarea și desfășurarea tuturor activităților realizate. Dat fiind că toți acești tineri au dat dovadă de multă implicare și seriozitate, pe lângă recompensarea cu distincții și diplome pentru motivarea acestora, evenimentul are ca obiectiv și creșterea impactul activităților CIED București în dezvoltarea profesională și personală a tinerilor, utilă în obținerea unui loc de muncă.

Dacă doriți să luați parte la acest eveniment, vă rugăm să confirmaţi participarea dumneavoastră până cel mai târziu joi, 23 februarie 2017, la adresa de e-mail europedirect.bucuresti@ier.ro.

Pentru informaţii suplimentare referitoare la eveniment, persoana de contact este Loredana Licuța, coordonator CIED Bucureşti, tel.: 021 314.72.75, fax: 021 314.26.66, e-mail: loredana.licuta@ier.ro.


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Cetăţenie europeană