Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Cetăţenie europeană
04.04.2017 - Câștigătorii concursului Erasmus 30+ în 30 de cuvinte
ED Targoviste

Reprezentanța Comisiei Europene în România, în parteneriat cu Academia de Studii Economice din București, vă invită la o dezbatere privind viitorul Uniunii Europene.

Data: 

06/04/2017 - 17:00

Locul: 

Aula Magna a Academiei de Studii Economice din București

Kerstin Jorna, Director general adjunct în cadrul Comisiei Europene va discuta cu studenții și profesorii ASE despre viitorul Uniunii Europene, Cartea Albă și scenariile propuse, precum și modul în care cetățenii se pot implica activ în acest proces. Evenimentul este organizat în contextul aniversării a 104 ani de la înființarea Academiei de Studii Economice din București.

Evenimentul va avea loc joi, 6 aprilie, 2017, începând cu ora 17.00, în Aula Magna a Academiei de Studii Economice din București (Piața Romană 6, București, sector 1).

Dialogul va fi deschis presei și va putea fi urmărit și on-line în direct. Participarea la dialog presupune acordul de a fi filmat/ă și fotografiat/ă.

Cetățenii din întreaga Europă pot participa, de asemenea, prin intermediul Twitter și Facebook, utilizând hashtag-ul #EUdialogues.

Dialogul va avea loc în limba engleză.

Vă rugăm să confirmați participarea dnei Iulia Badea-Gueritee

Iulia.badea-gueritee@ec.europa.eu

0724232197


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Cetăţenie europeană