Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Cetăţenie europeană
20.04.2017 - JOIA de film
ED Targoviste

La edițiile JOIA de film din 20 și 27 aprilie, Spațiul Public European găzduiește proiecții de filme pentru adolescenți, organizate în pregătirea festivalului Super. 

Data: 

20/04/2017 - 19:00

Locul: 

Spațiul Public European

În data de 20 aprilie, va fi proiectat filmul Respire (dramă, Franța, regia: Melanie Laurent), povestea lui Charlie, o adolescentă plină de viață, în vârstă de 17 ani. Într-o zi la liceu, directoarea prezintă o nouă elevă, Sarah, care e pusă în bancă lângă Charlie. Cele două devin bune prietene, iar Charlie începe, încet-încet, să o adore pe Sarah. Sarah, la rândul ei, profită de situație și o manipulează pe Charlie. 

Detalii despre film aici

Urmează: joi, 27 aprilie: Lords of BSV.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Nu este necesară o rezervare.

Dat fiind că accesul la film include și un control de securitate, avem rugămintea să ajungeți cu cel puțin 10 minute înainte de începerea proiecției. După începerea ei, nu mai este permis accesul în sală. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Tema filmelor incluse în seria "JOIA de film" nu reprezintă, în mod necesar, poziția Comisiei Europene sau a altei instituții UE.


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Cetăţenie europeană