Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Cetăţenie europeană
05.05.2017 - Comisarul european Corina Crețu sărbătorește Ziua Europei în România
ED Targoviste

Comisarul european pentru politică regională, Corina CREȚU, se va afla în vizită oficială în România, în perioada 8-9 mai 2017.

"Mă bucur să sărbătoresc Ziua Europei în România în acest an când se aniversează zece ani de ani de la aderarea la Uniunea Europeană. Este un moment de bilanț, dar și de reflecție, atât pentru România, cât și pentru Uniunea Europeană, care se află acum într-un proces larg de dezbatere publică privind viitorul ei în formula cu 27 de state membre", a declarat comisarul european.

Doamna Corina CREȚU va avea discuții  cu vicepremierul României, doamna Sevil SHHAIDEH, și va participa la o serie de conferințe și alte evenimente publice. Totodată, comisarul european va vizita un proiect finanțat cu fonduri europene și va participa la conferința de presă de lansare a Caravanei fondurilor structurale, ediția 2017, un proiect care include 8 conferințe regionale în care se vor discuta experiențele de pe teren ale gestionării fondurilor europene. 

Anexă: Programul vizitei*

* Evenimentele destinate mass-media sunt marcate în agendă.

Mai multe informații despre fondurile structurale și de investiții europene sunt disponibile aici și pe Platforma de date deschise.

Persoane de contact:

Iulia Badea-Gueritée, ofițer de presă, Reprezentanța CE în România, tel.: +40-21-2035486, mobil: +40-72-4232197

Ioana Rus, membru de cabinet, Comisia Europeană, tel.: +32 2 29 52619

Programul vizitei comisarului european Corina Crețu

- București, România -


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Cetăţenie europeană