Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Cetăţenie europeană
05.05.2017 - Proiecții în cadrul Festivalului de Film European la SPE: Viața mea de dovlecel
ED Targoviste

Filmul "Viața mea de dovlecel" / "Ma vie de courgette" (animație, dramă, comedie, Elveția / Franța, 2016, regia: Claude Barras, 70 min.), pe care sunteți invitați să îl vedeți în seara de 8 mai, la Spațiul Public European, a fost finalist pentru premiul LUX 2016. Proiecția are loc în Festivalul Filmului European.

Data: 

08/05/2017 - 19:00

Locul: 

Spațiul Public European

Detalii despre premiul LUX, acordat de Parlamentul European, și filmele câștigătoare, finaliste și selectate în edițiile anterioare, găsiți aici.

Deși numele său este Icare, îi place să-și spună Courgette. E un băiețel de nouă ani. După moartea mamei sale, se împrietenește cu un ofițer de poliție, Raymond, care îl duce la un cămin de copii. La început, îi este dificil să se adapteze, dar încet-încet, cu ajutorul lui Raymond și al noilor săi prieteni, învață să aibă din nou încredere în cei din jur.

Detalii despre film se găsesc aici.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Nu este necesară o rezervare.

Dat fiind că accesul la film include și un control de securitate, avem rugămintea să ajungeți cu cel puțin 10 minute înainte de începerea proiecției. După începerea ei, nu mai este permis accesul în sală. Vă mulțumim pentru înțelegere!


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Cetăţenie europeană