Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Cetăţenie europeană
08.05.2017 - „Europa mea, drepturile mele”: concurs de fotografie organizat de Grupul PSE din cadrul Comitetului Regiunilor
ED TargovisteO serie de evenimente recente au arătat că nimic, nici măcar cele mai fundamentale drepturi, nu poate fi câștigat pe vecie. În ultimele luni, atât în țările UE, cât și în cele din afara ei, s-au săvârșit abuzuri de putere, acte de violență și atacuri la adresa drepturilor fundamentale ale omului, o serie de valori europene esențiale fiind astfel amenințate. 

Care sunt drepturile noastre fundamentale? Merită să luptăm pentru ele? Trebuie oare să renunțăm la anumite drepturi pentru a putea păstra altele? Există drepturi de care se bucură numai anumite categorii privilegiate, și nu toată lumea? Prin urmare, luptați-vă pentru drepturile dumneavoastră, luați-vă aparatul de fotografiat și treceți la fapte! 

Concursul de fotografii „Europa mea, drepturile mele” îi invită atât pe fotografii profesioniști, cât și pe cei amatori să surprindă într-o fotografie viziunea proprie asupra acestui subiect foarte actual. Pentru a oferi participanților o serie de idei care le pot stârni imaginația, veți găsi o sursă de inspirație pe site-ul internet dedicat concursului.

Concursul se încheie la 30 iunie 2017 şi este deschis tuturor rezidenţilor UE în vârstă de cel puțin 18 ani. 

Aveți astfel șansa de a câștiga material fotografic în valoare de până la 2 000 EUR, ales de dumneavoastră, precum și o excursie de trei zile la Bruxelles, în scopuri culturale, pentru două persoane.

Cele mai bune trei fotografii vor fi selecţionate de un juriu alcătuit din membri ai Grupului Partidului Socialiştilor Europeni (PSE) din cadrul Comitetului European al Regiunilor (CoR) – reprezentând autorități locale și regionale din întreaga UE – și din profesionişti din domeniul fotografiei. În plus, publicul va putea selecționa în septembrie 2017 un al patrulea câștigător, votând online pe pagina noastră de Facebook

Câștigătorii vor fi anunțați în cadrul unei ceremonii de decernare a premiilor la care vor fi invitați să participe și care va avea loc la Bruxelles în al patrulea trimestru al anului 2017.

Pentru mai multe informații privind concursul și pentru a avea acces la materialele promoționale, vizitați site-ul internet al concursului.

Fotografiile câștigătoare din edițiile anterioare ale concursului sunt disponibile pe contul Flickr al Grupului PSE din cadrul CoR.

Persoane de contact: 

Samy Benomran 
Samy.benomran@cor.europa.eu 
+32 2 282 22 37

Katja Turck
Katja.turck@cor.europa.eu 
+32 2 282 21 69


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Cetăţenie europeană