Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Cetăţenie europeană
17.05.2017 - JOIA de film
ED Targoviste

La JOIA de film, continuă tradiția de a proiecta, în luna mai, filme premiate, finaliste sau selectate pentru premiul LUX, acordat de Parlamentul European. 

Data: 

18/05/2017 - 19:00

Locul: 

Spațiul Public European

Filmul la care sunteți invitați joia aceasta, „Macondo” (dramă, Austria, 2014, regia: Sudabeh Mortezai, 98 min., clasificare C.N.C.: A. P. - 12), a fost selectat pentru premiul LUX în 2014  Proiecția este organizată în parteneriat cu Clorofilm. 

Povestea urmărește viața lui Ramsan, un copil cecen de 11 de ani, după moartea tatălui său în luptă. Lumea lui este acum centrată în Macondo, un cartier etnic, dur, din suburbiile industriale din Viena.

La Festivalul Internațional de Film de la Berlin, pelicula a fost nominalizată pentru Ursul de Aur și pentru premiul pentru debut. Detalii aici

„Macondo” a beneficiat de sprijin prin programul MEDIA al Comisiei Europene

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Nu este necesară o rezervare.

Dat fiind că accesul la film include și un control de securitate, gazdele au rugămintea să ajungeți cu cel puțin 10 minute înainte de începerea proiecției. După începerea ei, nu mai este permis accesul în sală. Cu mulțumiri pentru înțelegere!


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Cetăţenie europeană