Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Cetăţenie europeană
19.05.2017 - #EUinMyRegion: Participă la o vânătoare de proiecte, în toată Europa!
ED Targoviste

În perioada  2 mai - 14 iunie, toți cetățenii Uniunii Europene sunt invitați să participe la o vânătoare de proiecte în cadrul căreia mii de companii și alte investiții finanțate cu bani europeni își deschid ușile și își spun povestea. Regulamentul concursului este foarte simplu, iar premiile puse în joc constau în excursii în doi, în capitalele europene. 

Parcul național BucegiPalatul Patriarhiei din BucureștiComplexul muzeal de Științe ale naturii din ConstanțaCetatea forticifată Alba Carolina din Alba Iulia sau spațiul public recent renovat din centrul istoric al Timișoarei sunt doar câteva dintre cele 44 de proiecte de pe tot teritorul României care și-au deschis porțile și așteaptă vânători potențiali de proiecte.

Astfel, cu ocazia vizitării unui proiect sau a participării la un eveniment organizat în cadrul campaniei Europa în regiunea mea, veți primi o imagine printată pe care veți descoperi numeroase situri și monumente europene. Trebuie să identificați numărul țărilor reprezentate în imagine și să introduceți răspunsul dumneavoastră  online.

Dacă răspundeți corect, veți trece în etapa următoare, în care puteți urmări un material video de 10 secunde despre un proiect finanțat de UE. Trebuie să identificați statul membru al UE în care s-a realizat filmarea.

Dacă răspundeți corect și la această întrebare, treceți în a treia etapă, care se va desfășura miercuri, 14 iunie, la ora 20:00 (ora de vară a Europei Centrale). Va trebui să fiți primul (prima) care răspunde corect la o întrebare finală ca să câștigați o excursie pentru două persoane într-o capitală europeană pentru a descoperi proiecte UE și multe altele...

Pagini utile:

Aflați mai multe despre politica regională a UE și alte fonduri UE.

Pagina dedicată campaniei „Europa în regiunea mea”


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Cetăţenie europeană