Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Cetăţenie europeană
12.04.2018 - 20 aprile 2018: termen-limită de înscriere în competiția "Orașe europene în favoarea unui comerț echitabil și etic"
ED Targoviste

Orașele cu peste 20.000 de locuitori se pot înscrie în competiția "Orașe europene în favoarea unui comerț echitabil și etic" până în data de 20 aprilie 2018. Candidații trebuie să demonstreze implicarea în activități, la nivel local, care contribuie la creșterea gradului de conștientizare, furnizează stimulentele necesare și produc un impact specific în ceea ce privește mecanismele de sprijin în domeniul menționat. Concursul face parte din eforturile UE de a asigura un lanț de aprovizionare echitabil, ce respectă drepturile omului și ale lucrătorilor, precum și mediul înconjurător.

Lansată în decembrie 2017, competiția va oferi orașelor oportunitatea de a-și prezenta activitățile în curs de desfășurare, dar și șansa de a învăța din demersurile altor municipalități și autorități locale, prin schimbul de bune practici, idei, inițiative și inovații.

Perioada de înregistrare a candidaturilor a fost prelungită până vineri, 20 aprile 2018. Puteți participa prin înregistrarea în portalul on-line dedicat(link is external).

Mai multe informații sunt disponibile în pagina competiției(link is external).


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Cetăţenie europeană