Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Cetăţenie europeană
02.05.2018 - Specializarea inteligentă și transferul de tehnologie, factori de inovare pentru dezvoltarea regională
ED Targoviste

Centrul Comun de Cercetare (JRC) organizează la Sofia, în perioada 3-4 mai, conferința la nivel înalt pe tema specializării inteligente și transferului de tehnologie. Oportunitățile și provocările inovării și răspunsul Europei la acestea sunt principalele teme ce vor fi abordate, accentul punându-se pe Europa de sud-est, inclusiv regiunea Balcanilor Occidentali.

Data: 

03/05/2018 - 09:00 to 04/05/2018 - 13:15

Locul: 

Sofia

Evenimentul este organizat în contextul Președinției bulgare a Consiliului UE. Discuțiile se vor axa pe un dialog constructiv între instituțiile publice și mediul privat.

Factorii de decizie politică, oamenii de știință, oamenii de afaceri și autoritățile regionale se pot înscrie la acest eveniment prin completarea unui formular online(link is external).

Specializarea inteligentă, transferul de tehnologie și economia digitală, prin investiții în cercetare, inovare și capital uman, sunt priorități-cheie pentru crearea de locuri de muncă și creșterea economică.

Date de contact:

JRC-InnovGrowth-Conf@ec.europa.eu


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Cetăţenie europeană