Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
07.05.2018 - Un nou voluntar la ED Targoviste
ED Targoviste

Salut dragi cititori,

Mă numesc Dinu Mihaela-Alexandra și vă scriu din perspectiva unui nou voluntar al Centrul EUROPE DIRECT Târgoviște.

Cu câteva săptămâni în urmă am avut prima mea reprezentație cu trupa de teatru forum în comuna Voinești.

Sincer, când am auzit că voi interpreta un rol în piesa de teatru, am fost puțin speriată de gândul că nu voi reuși să duc până la final tot ce aveam de interpretat. Cu ajutorul colegilor mei, și le mulțumesc pe această cale, am dus până la final reprezentația. După terminarea acesteia, am aflat unele aspecte legate de viață. Primul lucru pe care l-am conștientizat a fost lipsa de comunicare dintre persoanele din aceeași familie, ducând astfel la anumite riscuri. Un al doilea lucru pe care l-am remarcat și cred eu că este cel mai important ar fi viitorul nostru, al tuturor. Dacă ne dorim un viitor mai bun, mai luminos și diferit, trebuie să luptăm pentru acesta și să nu ne lăsăm influențați de persoanele din jurul nostru.

Reprezentațiile de teatru forum, după părerea mea, au ceva deosebit. În componența acestora există lucruri de care societatea se lovește în viața de zi cu zi pe care nu știe să le aplaneze.

M-am înscris în acest proiect tocmai pentru a contribui la adevărata mentalitate pe care societatea românească contemporană trebuie să o adopte în contextul european actual.

Datorită lucrurilor frumoase care se întâmplă cu ajutorul acestui proiect, am încurajat și alte persoane să se înscrie în cadrul său pentru a contribui la un viitor mai bun al societății în care trăim.

Vă încurajez și pe voi, dragi cititori, să contribuiți la educația acestei țări. Înscrieți-vă la centrele de voluntariat cu încredere!


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte