Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Cetăţenie europeană
21.05.2018 - Conferința Rețelei de dezvoltare urbană 2018
ED Targoviste

Direcția Generală Politică Regională și Urbană (DG Regio) organizează, în municipiul Bacău, în 21 mai 2018, conferința Rețelei de dezvoltare urbană. Evenimentul la nivel înalt se va desfășura în prezența comisarului european pentru politică regională Corina Crețu și va reuni primari din orașe românești dar și din alte țări europene, reprezentanți ai Comisiei Europene, ai Autorității de Management pentru Programul Operațional Regional, ai Ministerului  Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și ai  Ministerului Fondurilor Europene, precum și alte părți interesate.

Data: 

21/05/2018 - 09:00

Locul: 

Bacău

Conferința se va concentra pe implementarea sprijinului acordat de UE pentru dezvoltarea urbană durabilă integrată în perioada 2014-2020 și post 2020, precum și pe modalitatea în care fondurile UE modelează peisajul urban în prezent și în viitor.

Pentru a participa la eveniment este necesară înregistrarea online(link is external), până cel târziu în 17 mai, ora 18.00. Înregistrarea se poate face în limita locurilor disponibile.

Misiunea Rețelei de dezvoltare urbană - creată și gestionată de Comisia Europeană - este de a revizui implementarea fondurilor europene în orașele Europei, de a sprijini schimbul de informații între orașe privind dezvoltarea urbană durabilă integrată și acțiunile inovatoare urbane dar și de a promova un dialog direct între Comisia Europeană și aceste orașe.

 Contact:

Secretariatul UDN: UDN@iservice-europa.eu

 Pagini utile

Mai multe informații despre Rețeaua de dezvoltare urbană

Pagina online a evenimentului(link is external)

DG Regio


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Cetăţenie europeană